(Klicka för större bilder) Maj 2000 satt jag, i Kalix där jag bodde då, med några kompisar och drack vin. Det kom fram att två av killarna skulle springa Lidingöloppet. Jag tyckte det lät kul och har sedan fortsatt med Lidingöloppet + några fler.  
Lidingöloppet-00 Vätternrundan -01 Vansbrosimningen-01
     
     
Lidingöloppet-01   Vansbrosimningen-02
  2002-2004 har min fru deltagit i Vätternrundan och Vansbrosimningen och sedan 2004 har min bror hängt med på Vätternrundan.
    Åsa och jag innan samt Svärföräldrar och Åsa på campingen efter.
Vätternrundan-02 Lidingöloppet-02 Vasaloppet-03
 
Jag i Jönköpingsdepån och vilande Åsa i Karlsborgsdepån. Mattias, jag och Patrik efter genomfört lopp. Jag innan loppet i Sälen(något oskarpt foto) och efter målgång.
Göteborgsvarvet-03 Vätternrundan-03 Vansbrosimningen-03
  På startområdet och i mål, bägge i Motala. På "upploppsrakan" samt på väg mot en varm dusch i målområdet. 16,5 grader i vattnet.
Vasaloppet-04 Göteborgsvarvet-04 Vätternrundan-04
Innan start samt i Mångsbodarna. Hyfsat väder. Hade grön tröja för att synas i mängden. Vid nr-lappshämtning samt dagen efteråt. Regn och kallt nästan hela loppet.
Vasaloppet-05 Vätternrundan-05 Vansbrosimningen-05
Efter målgång. Jag i Jönköping, Martin i Hjo samt jag i Karlsborg. Innan start samt på målrakan. 20 grader i vatttnet.
Lidingöloppet-05 Engelbrektsloppet-06 Vätternrundan-06
Jag och Mattias innan start samt jag efter banan. Hyfsat väder. På väg mot varvningen i Norberg där Åsa, Freja samt svärföräldrarna hejade på. Samt målgång också det i Norberg. Jag innan start, samt Martin och jag i Fagerhult resp Karlsborg. Strålande väder.
Vansbrosimningen-06 Lidingöloppet-06 Öppet spår-07
I Vanån, på upploppet i Västerdalälven samt efter målgång. 20 grader i vattnet. Jag, Mattias och Freja innan start samt efter c:a 1 mil. Strålande väder, sol och över 20 grader. På målrakan samt efter målgång. Lite jobbigt lopp, jag tränat alldeles för lite skidåkning samt snöfall och dåligt glid under loppet.
Göteborgsvarvet-07 Vätternrundan-07 Vansbrosimningen-07
Innan start samt just innan målgång. Perfekt löparväder, runt 13 grader och halvklart. Jag i Fagerhult, jag och Martin i Karlsborg samt med Åsa och Freja i mål. Lagom temp, inget regn men otrevlig sid/motvind. Innan start och på upploppet. Regn och c:a 17 grader i vattnet.
Lidingöloppet-07 Vätternrundan-08 Vätternrundan-09
Mattias och jag innan start samt i mål. Regn till en början, lerigt värre i spåren samt 15 grader. Enda loppet 2008. Jag i Jönköping, Martin i full karriär mot Hjo samt i målet i Motala. Hyfsat väder, sol och lite vind. Jag i Jönköping, Martin i Hjo och Karlsborg. regn första 10 milen sedan uppehåll men kallt runt 12 gr. Sol o varmt sista 2 milen...
Vätternrundan-10    
I Gränna, Hjo och Karlsborg. Hyfsat varmt, lätt regn av och till. I Hästholmen, jag i Hjo och Martin i Hammarsundet. Martin i Hjo, jag och Martin i Karlsborg och jag och nycykeln i Boviken. Uppehåll första 5 milen sedan kallt och regn till Karlsborg, därefter uppehåll och hyfsat varmt till mål. Som tur inte mycket vind.Trots detta snabbaste tiden hittills, måste bero på cykeln...